• Homepage

Bureau Benedictus BV

Gespecialiseerd in schuldhulp aan particulieren en ondernemers in het noorden van Nederland

(Ex-)ondernemers met schulden

Bureau Benedictus is hét adres voor schuldhulp aan ondernemers. Het maakt niet uit of u al bent gestopt met uw bedrijf, of u wilt stoppen of dat u door wilt gaan. Wij zijn ervaren in alle problemen die daarbij komen kijken zoals het afwikkelen van pandrechten, personeel, leasecontracten, debiteuren en huur.

Dreigt beslag of faillissement en heeft u hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. Als we mogelijkheden zien dan plannen we een gratis intakegesprek bij ons op kantoor. U ontvangt daarna een plan van aanpak en kostenopgaaf. De keus is dan aan u.

 


Binnenkort (vermoedelijk per 1 juli 2020) zijn er voor ondernemers meer mogelijkheden. De Faillissementswet wordt uitgebreid met de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA), een wettelijke regeling om voor ondernemingen al vóór faillissement of surséance een dwangakkoord te sluiten. 

De WHOA is bedoeld voor ondernemingen die op zichzelf rendabel zijn, maar door een te zware schuldenlast of te hoge structurele kosten een sanering van schulden en verplichtingen nodig hebben. De rechtbank benoemt op verzoek van de ondernemer een herstructureringsdeskundige die partijen bij elkaar brengt, draagvlak creëert en zorgt dat de neuzen dezelfde kant op komen te staan. Vervolgens kan het akkoord verbindend worden verklaard, ook voor degenen die tegen hebben gestemd. Een faillissement wordt voorkomen en de ondernemer kan verder.

Bureau Benedictus is al jarenlang gespecialiseerd in schuldhulpverlening aan ondernemers en het realiseren van (dwang)akkoorden met schuldeisers en zal zich daarom ook bezighouden met de WHOA. Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor u(w cliënten).

Bureau Benedictus BV
Greate Buorren 16
9263 PM Garyp

E-mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon   0511-522034
Fax  0511-522230

Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag
van 9.00 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Telefonisch spreekuur bewindvoerders
maandag t/m vrijdag van 10.00 - 12.00 uur


© Bureau Benedictus